Neil

 Neil

Governor x Vivaldi x Havidoff

Geboren: 2018

  • Stokmaat:  1.68 m
  • kleur:      Vos
  • Goedgekeurd:  KWPN
  • Dekgeld : 1000.- euro excl BTW en verzendkosten
  • Bij gustverklaring : 300.- euro excl BTW en verzendkosten
  • Voor beschikbaarheid kijk bij de voorwaarden.

 

In premiehengst Neil komen twee zeer succesvolle Nederlandse sportstammen samen. Neil is een zoon van Governor, de zoon van de spraakmakende tophengst Totilas. Governor debuteerde onlangs succesvol in de internationale Grand Prix onder Adelinde Cornelissen.

De moeder van Neil is Fanita, een keur IBOP sport (dr)-merrie van de preferente hengst Vivaldi, die opviel op de keuringen en momenteel hoge ogen gooit in de sport. Zo ontving ze bij haar stamboekopname 90 punten voor haar exterieur en 95 punten voor haar beweging, was zesde op de NMK en liep naar een IBOP van maar liefst 95 punten met een 10 voor haar draf. Ook liep ze zeer succesvol in de Pavo Cup als vierjarige, hier was ze de onbetwiste winnares. Fanita is zelf internationaal geklasseerd op Prix St. Georges-niveau.

Fanita’s moeder is de elite preferente prestatiemerrie Sarita (v.Havidoff) die zelf in het Z1 uitgebracht is. Zij bracht eveneens in combinatie met Vivaldi al meerdere succesvolle sportpaarden, waaronder de KWPN-gekeurde internationale Grand Prix-hengst Desperado.

Neil is een eerlijke en betrouwbare hengst met een goede instelling. De hengst heeft veel bereidheid tot werken en laat zich goed bewerken.Neil kreeg de volgende cijfers tijdens de eindbeoordeling van het Verrichtingsonderzoek

Stap 9
Draf 7.5
Galop 9
Souplesse 8
Houding en balans 8
Rijdbaarheid en bewerkbaarheid 8
Aanleg als Dressuurpaard 8
Totaal  83 punten
Fokker: Fam. Andeweg / Ad Valk
Eigenaar: Fam Andeweg / Ad Valk