Familie Brouwers

Beste Fokkers,

Welkom op de site van Hengstenhouderij Brouwers!
Wij zijn Wilco en Regine Brouwers samen hebben we twee kinderen dochter Elisa en zoon Rick.
Samen hebben wij een grote passie voor paarden.

Wilco heeft al vanaf 1997 in de avond uren merries geïnsemineerd voor Hengstenhouderij P. Kuypers te Nederwetten dit buiten zijn werk op een handelsstal voor springpaarden om.
Toen Wilco in 2006 zijn ontslag nam bij deze handelsstal is hij tijdens het dek seizoen fulltime begonnen bij Piet Kuypers.

Dit heeft hij tot op heden ten dagen altijd met veel liefde en plezier gedaan. Het kwam dan dus toch wel een beetje als een schok toen Piet in juni 2020 tegen Wilco zei dat dit zijn laatste seizoen zou gaan worden en dat hij met de hengstenhouderij wilde stoppen.
Wilco twijfelde dan ook geen seconde en besloot om te proberen zelf door te gaan met ons gezin.

Wilco gaat de werkzaamheden voortzetten op dezelfde voet zoals u gewend bent bij Hengstenhouderij Kuypers, Regine zal de administratie en het bestellen/ verzenden van het sperma voor haar rekening nemen.
Dochter Elisa , die al verschillende jaren actief is in de springsport en al meerdere jonge paarden fijn heeft opgeleid t/m Z/ZZ niveau en ambities heeft voor de hogere springsport, gaat het rijden van de (trainings-) paarden en het insemineren voor haar rekening nemen.

Zoon Rick gaat alle voorkomende werkzaamheden op en rondom de stal op zich nemen.

Wij zijn Piet en Riky erg dankbaar voor de jarenlange fijne samenwerking en de mogelijkheid die we krijgen om de hengstenhouderij voort te zetten! Bedankt Piet en Riky voor alle hulp, kennis en ervaring die we NU en in de toekomst  van jullie mogen ontvangen in welke vorm dan ook.

 

In samenwerking met Fam. Van de Lageweg en Gertjan v Olst kunnen wij gebruik maken van de hengsten van VDL Stud en van Van Olst Horses. Daarnaast zijn alle S.W.S hengsten uit binnen- en buitenland op ons station beschikbaar.

Klik hier om de hengsten van VDL Stud te bekijken.

Klik hier om de hengsten van van Olst Horses te bekijken